Glömska

En man i Borlänge tänkte ta ut kontanter på bankomaten vid Stortorget men till sin stora förtret upptäckte han att han glömt bankkortet. I själva verket hade han glömt hela plånboken. Och då mannen trevade efter kavajens innerficka där plånboken brukade återfinnas, gjordes upptäckten att han inte ens hade någon kavaj på sig. Tydligen kvarglömd hemma vilket gjorde mannen lite orolig.

Ännu oroligare blev han av att känna att skjortan inte heller satt på honom! Inte undra på att det kändes ovanligt dragigt idag! Det hela var ganska underligt tyckte mannen men då han tittade ner och fann att han även glömt sätta på sig byxorna denna märkliga dag blev det direkt pinsamt.

Den stora chocken kom dock vid upptäckten att även kalsongerna saknades!!
Naken förutom strumpor och skor, mitt på Stortorget i Borlänge! Med kinderna flammande av skam och rodnad försökte mannen skyla sig, samtidigt som han förstulet tittade runt för att se om någon utväg fanns undan folks nyfikna blickar. Ett skrik steg upp ur mannens strupe när han då insåg att han glömt att gå hemifrån och i stället befann sig i sin egen hall.

Bekymrad gick han in i sovrummet för att klä på sig men glömde strax varför han gått dit och gick i stället och lade sig i sängen, somnade och sov i tre dygn.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Glömska